MAKARROIAK
BOLOÑESA MODURA.
Gaurko
errezeta makarroiak boloñesa erara prestaturi izango dira.
OSAGAIAK:
Paquete
bat makarroi
400g
aragi txikitu
Pote
1 tomate frijitu
2
tipula
Baratxuri
ortz bat
Gazta
railatu Emmental
Parmesano
gazta railatua
Gurina.
Piper
gozoa
PRESTAKETA:
1*
Makarroiak bero handiz egosi ura duen kazuela baten,gatza eta olio
txorrota bat duela.
2*
Boloñesa saltxarako... Baratxuria eta tipula txikitu.
Urre
kolorea hartzen asten direnean, aragi txikitua botatzen da lehenago
gatztu duguna. Aragia frijitzen da dena bateraturik aragia ikusi arte
ondo frijitu dela.
3*
Piper gozoa gehitzen zaio, bueltak eman, eta minutura, tomate
frijitua gehitzen zaio.
Ondo
nahasten da eta egiten uzten zaio su baxuan 10 minutuz.
4*
Makarroiak jartzen ditut ool batean, labean sarturik ondo egin dadin.
Nahastuz
gazta railatu Emmental
5*
Behin ondo nahasturik... Gazta parmesanoarekin estaltzen dut.
Labera
sartzen dut ondo egin dadin gurina ere ba duela, 270 graduetara.
GOZATZERA!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario