TAKOAK
Takoak jan mexikano oso
famatu eta goxoak dira orregatik nahi dizugu azaldu rrezeta bten
bidez nola egiten diren.
Osagaiak:
-Txahal
kilo erdia
-Tipula
ertaina
-arto
tortila
-filandroa
-chili
saltsa
-guakamolea
-virgen
extra olioa
-gatza.
ISTRUKZIO
TESTUA
Txahal
Haragia xerra txikietan egin behar dira eta gero zartagian ipini eta
gainetik virgen extra olioa bota behar zaio eta sukaldatu kolorea
artu arte ,tipula zati txikietan moztu sukaldatu eta
virgen
extra olio pixkat bota, gero zilantroarekin garbitu.
Tipula
eta haragia nahstu.Arrtoko tortila berotu egin behar da,berotuta
dagoenean takoak montatzen asten gara tortilaren gainean aragia eta
tipula gainean jarriz.
Azkenik
guakamolea eta chili satsa ganetik bota behar zaie,horrela eukiko
dugu gure tako lirulagarria.
ACHRAF
ETA MIKEL .
No hay comentarios:
Publicar un comentario