jueves, 2 de febrero de 2017

TAKOAK

TAKOAK
Takoak jan mexikano oso famatu eta goxoak dira orregatik nahi dizugu azaldu rrezeta bten bidez nola egiten diren.

Osagaiak:
-Txahal kilo erdia
-Tipula ertaina
-arto tortila
-filandroa
-chili saltsa
-guakamolea
-virgen extra olioa
-gatza.



ISTRUKZIO TESTUA
Txahal Haragia xerra txikietan egin behar dira eta gero zartagian ipini eta gainetik virgen extra olioa bota behar zaio eta sukaldatu kolorea artu arte ,tipula zati txikietan moztu sukaldatu eta
virgen extra olio pixkat bota, gero zilantroarekin garbitu.
Tipula eta haragia nahstu.Arrtoko tortila berotu egin behar da,berotuta dagoenean takoak montatzen asten gara tortilaren gainean aragia eta tipula gainean jarriz.
Azkenik guakamolea eta chili satsa ganetik bota behar zaie,horrela eukiko dugu gure tako lirulagarria.


ACHRAF ETA MIKEL .

No hay comentarios:

Publicar un comentario